Om Oxivisuals

3D-bilder og digital markedskommunikasjon tilpasset ditt boligprosjekt

Oxivisuals har over 10 års erfaring med vellykkede leveranser av markedskommunikasjon til boligprosjekter.  3D-bilder, boligvelgere, hjemmesider, virkemidler for sosiale medier mm.; tilpasset dine spesifikke behov, og produsert av ivrige og kreative kommunikatører med stor kompetanse innen boligmarkedsføring. Vi vet hvilke virkemidler som engasjerer og begeistrer dine kjøpere, og enten det er en enebolig eller et stort bykvartal følger materialet vi leverer alltid de samme høye kvalitetskravene. Du bygger boligen, så hjelper vi deg å selge den.

Vil du vite mer om oss?

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Hvem er vi?

30 erfarne og kreative personer som ivrer etter å imponere

På hovedkontoret i Oslo sitter 3D-artister, markedsførere og prosjektledere med høy kompetanse og lang erfaring, og i Da Nang (Vietnam) har vi et stort team talentfulle arkitekter, interiørdesignere og 3D-artister. Skaperlyst kombinert med ansvarlighet gjennomsyrer hele vår virksomhet, og sammen gjør vi alt vi kan for at boligkjøperne blir begeistret for ditt prosjekt.

Vi verdsetter nysgjerrighet og nyskapning, og vi tar gjerne på oss oppdrag i uutforsket terreng, hvor vi kan få lov til å både imponere og lære noe nytt.

La oss imponere deg!

Fortell oss om ditt boligprosjekt, så skal vi fortelle deg hvordan du kan selge det.

Hva sier kundene om oss?

Et hyggelig og produktivt samarbeid mellom Oxivisuals, reklamebyrået Bouvet og Block Watne har resultert i en ny vri på markedsføringen av et nytt prosjekt

Erik Storsveen Markedskonsulent, Block Watne

Jeg må si jeg er imponert over kvaliteten på dette. Her er det kvalitet og øye for detaljer på et nivå som gjør dette til en god dag. Tusen takk til alle som har arbeidet flittig med å produsere dette

Jørn Wollebekk Eiendomsplan

Oxivisuals har god kjennskap til interiørtrender, de leverer det ypperste av kvalitet, de tenker utvikling og yter en meget god kundeservice som vi setter stor pris på. Det er i grunnen bare en nytelse å jobbe med så dyktige mennesker.

Gunn Furulund Hedemann Markedsdirektør, BoligPartner AS

Skal vi samarbeide?

Kontakt oss for en uforpliktende prat.